Din Søknad

Generell informasjon

Fornavn

Etternavn

Telefonnummer

E-post

Bostedsadresse

Etasje/bokstaver osv

Postnummer

By

Kjønn

Mann Kvinne

Fødselsdag

Gjennomsnitt fra videregående

Utdannelsested

Studieår

Studieretning

Hvordan fant du oss?

Utdannelsesområde


Last opp ditt profilbildeØnskede fag

Legg til fagene du ønsker å undervise i, i menyen nedenfor. Sett kryss for samtlige nivåer du ønsker å undervise på.

Fag/nivå du kan undervise i Barneskole Ungdomsskole Videregående
Barn Ung Vid
Matematikk
Naturfag
Fysikk 1
Kjemi 1
Biologi 1
Norsk
Engelsk
Fransk
Spansk
Tysk
Generell leksehjelp
Legg til fag

Motivasjon

Beskriv deg selv på 5-10 linjer. Vi er interessert i å høre om din bakgrunn, dine interesser og hva du kan bidra med i jobben som Mentor.

Last opp vitnemål

For at vi skal vurdere søknaden din MÅ vitnemål eller karakterutskrift fra videregående skole være lastet opp. Hvis du ikke har fått vitnemål fra VGS ennå, kan du legge ved din siste karakterutskrift. Vi foretrekker at du sender inn ditt vitnemål sammen med søknaden din, men har du ikke mulighet til dette for øyeblikket, kan du fortsatt søke. Du vil motta en mail med utfyllende informasjon om hvor og hvordan dokumenter skal lastes opp etter at søknaden er sendt inn. Gyldige dokumenter må ha fullt navn og personnummer, sammen med alle karakterer på én side. Gyldige formater for opplastede filer er .jpg, .png eller .pdf.

Du gir herved samtykke til at opplysninger du har gitt om deg selv kan registreres av MentorNorge, da registreringen er nødvendig for vurdering av søknaden på jobb som mentor hos MentorNorge. Du er kjent med at samtykket til enhver tid kan trekkes, hvorpå MentorNorge forplikter seg til å slette dine opplysninger.